Kallt, julgranar och trasiga bilar!

Åkte upp till Finspång igår, till Jensas syster och sambo. Det var jag, Andreas, Jensa, Tobbe. Planen var att vi skulle äta tacos hemma hos dem och sedan åka och bowla och "låna" julgranar. Men riktigt så blev det ju inte.
Tacosen åt vi, men när bilen skulle startas, jensas newyorker -57a, så vägrade den starta. Killarna höll på ute i 3 timmar i 13-14 minusgrader utan vantar. usch! Jag och Jennny satt inne och drack grogg. Till slut förstod de att bilen inte skulle starta så vi fick ta deras pontiac (minibuss) i stället. När vi kom ut på skogen för att hitta gran så var det så kallt som 19 minusgrader. Tre granar blev det. Sen fick vi ta pontiacen hem till jensa där vi skulle ta våran 140 och åka hem, men det vägrade starta, helt död. Då fick vi åka pontiac till Åby också. Vi kom hem vid sex i morse och skulle åka in till stan vid 8 i morse. Andreas försökte inte ens väcka mig, men han åkte in.

Nu är det så att Jensa var tvungen att åka akut till norrland och jobba i dag och hans bil står i finspång och v har manges bil. Rörigt!!!!Och 140 står ju ute hos jensa, detsutom så har min bil frusit!!!! Motorn alltså.

Men när allt är fixat så blir det nog en hemmakväll, hjärtat kommer säkert däcka i soffan rätt tidigt!

RSS 2.0