Livet förändras!

Ibland tar livet en lite annorlunda vändning. Det är just vad som håller på och hända i vårat liv. Jag kan inte säga riktigt ännu vad det handlar om mer än att det kommer bli en stor förändring i våra liv. (Vi ska inte ha barn, eller gå isär) Vi ska hjälpa någon nära. Jag tror att det kan bli bra, det är ju egentligen ingen ny situation med dock ombytta roller.

Imorse fick jag ta hjärtats tjeckiska högfartsvagn till skolan (skoda), har inga vinterdäck på min bil ännu. Han är ju inte lika skraj som jag så han tog Audin. Men nu är han iväg och ska kränga om mina vinterdäck så om nårgon timme har jag de bästa vinterdäcken jag någonsin ägt på min vagn. Ska bli skönt. Undrar hur det kommer se ut bara. Från 17" aluminiumfälgar mot 15" plåtfälgar? Men det är skitsamma på vintern.

Längtar tills om en vecka då vi är påväg hem från Ullared, ska bli så kul. Har ju lov hela den veckan, så trevligt.

Ena kattdjävulen pissade i sängen imorse!!!!!!!!!!!!! Blir så ARG, ner till tvättmaskin och nu får de inte ens komma in och mysa en stund. Skärper dom sig inte snart så finns dom nog snart inte längre............... Kan ju inte ha kuddarna i soffan heller.... Jävla katter!

Lite nere!

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Varför börjar jag känna mig nere för? Har ingen anledning. Kan bli nere över jätte små saker. Som att Andreas kommer hem 10minuter försent pga vägarbete tex. Varför? Finns ju ingen anledning att deppa ihop över en sådan sak, men det gör jag ju. Vet inte riktigt hur jag ska hantera detta.
Katterna börjar sköta sig, har inte kissat inne en enda gång sedan kastreringen, så nöjd. Men de vill inte vara ute och när jag "kastar" ut dem så ligger de bara och sover på verandan eller under altanen. Tråkkissar.
Ikväll var min plan att jag och Andreas skulle äta räkor, vitlöksbröd, kantarelltoast och dricka vitt vin. Men Andreas plan var att vara i garaget inne i stan. Så jag är ensam på landet ikväll med kissarna. Köpte lite blommor på vägen hem för att lindra min "nerehet".


lagom dieselförbrukning i värstingen :)



lilla söttuvi på sin gungälg



lite av mina egenplockade trattkantareller :)


Nystart på bloggen!

Det var riktigt länge sedan jag skrev här men det har varit mycket med huset i sommar. Nu har vi bott i huset i c 3 veckor och det är helt underbart. Sover som aldrig förr och det är mycket roligare att göra de vardagliga sysslorna (än så länge). Visst det känns kanske inte så kul att se huset från utsidan, det är ju verkligen en sockerbit , hög sockerbit. Men invändigt trivs jag som fisken i vattnet. Måste skaffa lite mer förvaring bara (byrå, garderob och en bänk till köket). Vi har gått och blivit med katt också. Två stycken som vi hämtade hos Andreas morfar (16v när vi hämtade dem och nu straxt över 18v). En hona och en hanne, Togga och Fia. Båda är svarta med en vitfläck på bröstet. Men de hgar gått och småkissat inne och det är antagligen för att de blivit könsmogna så på måndag ska jag lämna iväg dem på kastrering. Jobbigt efteråt när de måste gå med tratt bara.
Min älskade 945a har vi sålt också, köpte en audi a4 kombi tdi istället. Älskar det, mest för att den drar så lite diesel. Vi har även köpt ny bil till Andreas, en Skoda pickup diesel. Så våra bränslekostnader är nästan mindre än när vi bodde i stan, åkte ju mycket mer onödiga resor då.
Just nu längtar jag jätte mycket till den 2 november (min systers födelsedag) för då bär det väg till Ullared med My och Emelie. Nej nu måste jag börja med maten så den är klar när min övertidsarbetande sambo kommer hem.

Hej då!

RSS 2.0