Efter julhelgen!

Nu är hela julhelgen över. Har haft en riktigt trevlig jul. Den började med bränd gröt och slutade med inkassering av pengar.
Hade grannarna över på skinkmacka och tomte gröt kvällen innan julafton, men jag lyckades bränna den färdigköpta gröten, hur lyckas men med det då? Men min egenkokade skinka blev en hit! Julafton tillbringde vi nere i Söderköping med min familj och det var trevligt :) Synd att inte äldsta lillebrodern var där bara. Vi kom hem vid sex tiden och gick och la oss vid sju tiden, båda var helt slut efter en dag full med mat och julklappar. Juldagen var vi först hos Andreas pappa och sedan åkte vi till hans mamma. Trevligt som alltid. Kvällen avslutades på Motorgården. Blev en "tidig" hemfärd eftersom hjärtat skulle upp och jobba på annandagen.
När Andreas slutade jobba på annandagen så lyckades vi sälja Golfen :) sen la han även ut BMWn på blocket och några timmar senare var vi i stan och lämnade ifrån oss dieselpumpen till den för en bra slant, så nu ska den bilen stället till högen som ska skrotas i vår. Är uppe i fyra skrotbilar här hemma på gården. Men de får åka till skroten när snön försvunnit.
Hade tänkt att åka till Media Markt igår och titta på diskmaskin men det var ju kö över halva stan. Men idag ska jag in till stan och handla och då åker jag nog förbi, såg att de hade en billig och så har vi ju presntkortet också :)
Frågan är ju bara om jag får ta på avbetalning, hade ju tänkt att göra det och sedan betala in hela summan när jag nästan får dubbelt upp med pengar i januari.
Fick åka skoda igår och det får jag göra idag också, Andreas skulle fixa lite med Audin idag.

Nu ska jag nog gå och duscha, Andreas har ju brutit sönder blandaren i duschen så nu har vi äntligen varmvatten och inte bara fesljummet :)



Hejdå Golfen! Hoppas du är snällare mot den nya ägaren!

Jullov!

Så nu är det jullov, länge sedan man hade jullov. Trevligt att gå i skolan igen, speciellt när man får lov :)
Tre julklappar är det kvar att handla men lädret ekar tomt för oss båda.
Idag blir det tydligen nygrilla till middag. Hjärtat ringde förut och ville att jag skulle ta fram kött ur frysen för han skulle grilla. Grillade ju i torsdags men då var det 3 minus inte 18 som idag.
Snart vet vi inte vart vi ska göra av snön här hemma, parkeringarna blir mindre och mindre. Och mer snö skulle det ju komma på julafton, upp emot 2dm. Usch
Julafton firar vi som vanligt hemma hos mina föräldrar, tyvärr kommer inte hela syskonskaran att närvara :(
Juldagen bär det av till svärfar och svärmor.

Nu fick jag även reda på att vi får två matgäster idag, Jonas och Tuva (Mysan jobbar).

Har lite konstiga känslor i kroppen, en känsla säger att vi lyckats och den andra att vi inte kommer att lyckas, bara vänta och se.

Ingen som vill köpa en Golf 2 Memphis, nybesiktad och nyskattad, gått mellan 20 000 och 21 000mil.
Den ligger på blocket och det gå att pruta om man inte vill vara givmild i dessa tider och ge oss mer :)

Nyår har jag en känsla av att vi kommer fira här ute på vischan, hos grannarna. Har ju blivit tradition att fira med dem. Fjärde året i rad.

Imorgon ska jag vara barnvakt på eftermiddagen/kvällen till Tuva, hjärtat och Jonas ska skotta tak, blir det mildväder nu så rasar våra plasttak, garage osv.

Ha de

Minnen



Här var hjärtat 15år hemma hos mina föräldrar!



Hittade ett kort på hjärtat i 15års ålder, då han sov hemma hos mig första gången!



Världens bästa väg!

Tar helg nu!

Idag klockan 10:50 tog jag oförutsedd helg. Skulle gått heldag idag och ledigt i morgon men eftersom det är fel på vattnet nere på Bråvalla så fick vi sluta till lunch. Så nu har jag varit hemma några timmar. Diskat och tittat på Bonde söker fru, tittade på det igår med men blev störd hela tiden. Bättre att titta i lugnt och ro. Idag fick jag även en monster blodblåsa mitt i "fingeravtrycket" på höger långfinger, jävla drivaxlar.
Katterna har blivit extra mysiga nu, vart jag en går så följer de med. Men inte in i sovrummet, kan ha dörren öppen och vara där inne men de lägger sig med huvudet på tröskeln, tror de börjar fatta att de inte får vara där. Och nu när jag sitter här vid datorn så ligger båda bredvid och tittar på datorn, ibland känns det som .att de ligger och läser vad jag skriver.
Idag blir det hemmagjord pizza till middag.

Måste tillägga att min födelsedag i lördags var den bästa i vuxenålder tror jag. Första gången jag kallar mig själv för vuxen, men va fan vi har köpt hus och grejer då är man väl vuxen?

Tänkte att jag skulle berätta för er vad det är som kommer att förändras i våra liv då redan många vet och att det kommer bli svårt att hymla med. Svärmor och Andreas lillasyster Julia kommer att flytta hem till oss en period så från och med senast 31januari kommer vi att gå från två människor och två katter till vara fyra människor och tre katter. Jag tror att det kommer gå jättebra. Tycker ju om min svärmor så mycket!

Nej nu kallar hushållstjänsten, ska tvätta och tömma kattlådan. 

RSS 2.0