Pengar?

Hela vårat samhälle är ju helt fuckat!
Idag är jag så irriterad på lapparna i plånboken och siffrorna på kontot! PENGAR!
Vissa har tur och födds med dem, andra får kämpa. Och vissa kämpar men kommer ingenstans, så känns det för mig just nu. Har försökt i flera år att få ordning på min ekonomi men likt faan räcker de aldrig till. Speciellt nu till jul Julen är jätte mysig men det är ju detta med pengar, allt är ju så dyrt till jul, julklappar, julmat och till råga på allt så fyller jag år på samma "lön" (skulle nog kalla det för bidrag). Allt känns jobbigt med pengar. Är inte jag värd att ha de bra?
Jag begär inte så mycket, jag vill kunna betala hyran, mat, bilen och telefonräkningen. Sen vore det ju trevligt att tex kunna köpa en ny vinterjacka nu när min är trasig, men jag kommer nog att få gå och frysa hela vintern med öppen jacka (en jacka som är inne på sitt femte år).

ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT???

Livet är som ett lotteri!

 

Ska sluta gnälla nu, känns nästan lite bättre nu när jag gnällt litegrann.

Ikväll ska vi över till grannarna (Andreas kusin med sambo) och äta vildsvin och ha trevligt.


Lägenhetshyrare!

Vi förblir lägenhetshyrare. Blir inget hus. Vi tänkte mycket igår på varsitt håll och sedan pratade vi på kvällen och kom fram till att det inte blir något köp. Inte för att vi inte tror att vi kommer hålla ihop som säkert många tror utan av ekonomiska själ. Så länge som jag inte har någon stadig inkomst så känns det dumt att skuldsätta sig på det viset. Det kommer alltid mer hus, även fast detta kändes riktigt bra. Men men, vi är fortfarande inte speciellt gamla ju. Och när det gäller husköp så är vi nog riktigt unga, verkade som att mäklaren tyckte det i alla fall.

Ha det!

Måste bara få berömma min älskade sambo, han är så jävla bra för mig. Vi kan prata om precis allt, så skönt!
Va inte på så bra humör igår och satt i soffan och "skälde" på honom. Han bara satt dä och tog emot och sedan gav mig en stor kram och sa att han älskade mig!

Lyckan!

Tror minsann att det var länge sedan jag var såhär lycklig! Har fått bekräftelse från honom jag älskar! Vi har börjat titta på hos ordentligt, fått lånelöfte osv. Hittade ett hus men vi var ute försent på det. tyvärr, det hade varit perfekt för oss, enskilt läge, 81kvm, "nyrenoverat" och dubbelgarage. Men det kommer förhoppningsvis fler som passar oss i smaken. Ska även på en "hemlig" informationsträff på torsdag. Ett nytt företag som ska öppna och ska anställa massa människor. Vore trevligt med ett fast arbete, livet skulle kännas så mycket tryggare då. Hoppas ju runt på timmar nu och får vara hemma veckor i rad i bland. Mitt största bekymer i livet är ju pengar, som så många andra.

Vårat kök är färdigmålat nu också, luckorna kommer på måndag. Ska bli skönt med ett fint kök. Som snickaren sa, det kommer att bli den finaste lägenheten i Ättetorp när allt är klart. Och så ska vi kanske flytta, men men. Ett hus vore riktigt nice. Bilder på köket kommer. Har ju fått hem min nya telefon så nu kan jag ta kort igen.

Får se vad jag och hjärtat ska hitta på i helgen, lite mys vore inte fel.
Tänke se till att min kära sambo är hemma en hel dag sen när köket är klart, skulle behöva lite hjälp av honom.

Min bil är ett riktigt spjut nu, den har aldrig varit såhär nice förut. Är riktigt nöjd.

Ha de

Tack!

Ligger här hemma och funderar över livet och på hur det inte går åt mitt håll just nu. pratade med min lilla plutt i telefon nyss, han är verkligen världens bästa. Han tycker synd om mig och stöttar mig till hundra procent. Vet inte om jag hade tagit mig igenom livets motgångar såhär bra om jag inte hade haft honom. Han vet alltid vad han ska säga eller göra för att få mig att må bättre. Är nog egentligen inte bärd att ha en så underbar pojkvän men nu är han min och har varit det i snart fyra år!!!! Älskar honom!!!!!!

RSS 2.0