Skit fredag!

Bestämde mig för att åka och storhandla "sista" dagen på lovet. Till och börja med tog den nästan två timmar att pallra mig hem ifrån. Sen var det en miljon människor på maxi. Jag fick huvudvärk, det blev avstämning.
Massa lampor blinkar och piper i bilen, dåligt med kylarvätska och absbromsarna. Stannade till på affären i Husby då jag glmde en sak. Kom ut med en krukväxt och en ny kruka också, tänkte att jag skulle bli på bättre humör då. Kommer hem och backar in på min parkering (mellan grindarna). Bär upp allt på trappen och sista papperspåsen går sönder ute i snön. ARG. Låser upp och bär in allt. Ska tillslut ta in blomman och självklart åker den i backen så krukan går sönder. Nu ska jag sitta i soffan och tjura resten av dagen! 

                                                      

Riktigt dålig!

Måste säga att jag är riktigt dålig på att uppdatera här. Men det är så mycket annat man vill och måste göra.
Sitter hemma just nu och väntar på herr Grankvist. Försöker även hitta den tredje katten, svärmor släppte ut alla när hon åkte till jobbet vid lunch men jag har bara fått in två. Ikväll blir det att åka och sola och packa inför morgondagens kryssning. Ska bli trevligt, har ju pratat om det länge men nu blir det äntligen av, dessutom är det ju en överraskning.
Ska bli så kul. lyxade till det med lite dyrare hytter också :)

Uppdatering

Har inte riktigt haft tid att skriva. Mycket som händer hela tiden. Tänkte uppdatera med lite bilder ifrån hemmet :)


Trappräcket har målats och sats på plats



Våra små älsklingar



vårat mysiga sovrum



Hittade dessa fina krukor på Ica i husby





Gamla "gymmet" har blivit iordning gjort :)



Min älskade bänk i köket


RSS 2.0