Ojsan!

Så precis att på onsdag är det FEM månader sedan jag skrev sist. Men känns inte riktigt som jag har haft lust till att skriva här.

Är hemma idag men ska jobba resten av veckan, så jag tänker lite på framtiden. Just nu kan man säga att vi är i husletar tagen, tittade på ett igår och så ska vi titta på ett i eftermiddag. Skulle vara så underbart med hus och är så glad över att vi har möjligheten att få den drömmen uppfylld med hjälp av varandra. Tänk att om några månader ser livet förhoppningsvis annorlunda ut, HUS, inget TR och massor med mys. Tänk att min lilla sambo verkligen vill satsa på ett liv med mig, känns konstigt. Visst jag har alltid älskat honom till max men nu känns det som att han tycker om mig lika mycket eftersom han verkligen vill bygga ett riktigt liv med mig. Är ju skillnad på att hyra en lägenhet tillsammans mot att ha ett hus och lån på massor med pengar TILLSAMMANS. Tycker att hela upplägget är fantastiskt, tänk att människor (banken) vill låna ut massa pengar till lilla oss. Någon där uppe i himmelen måste ju tro på oss. Helt sjukt, visst jag har alltid haft drömmen om hus och familj, men nu kan det faktiskt bli verklighet och jag är bara 23. svårt att få det att sjunka in i mitt huvud.

Min älskling berättade en annan sak härom dagen som handlade om oss och som gjorde mig så glad, men det kan jag inte nämna än...

Ha de

RSS 2.0