4år!

Idag har jag och hjärtat varit tillsammans i fyra hela år. Tänk vad tiden går fort. Jag har städat lägenheten hela dagen, torkat golv o så. Så nu lagar hjärtat mat. Kycklingfile, klyftpotatis, tzatziki och ärtor. Till efterrätt blir det någon typ av kladdkaka, har inte bestämt mig ännu. Vi ahr upplevt mycket tillsammans under dessa år, det mesta har varit kul. Vi har nog bara haft ett riktigt stort bråk och den va 1½år sedan.

Älskar honom så otroligt mycket!
Och han säger att han älskar mig med!

När han kom hem från jobbet förut var hans ord
- Jag kan inte tänka mig att leva med någon annan än dig!

Han är så söt min plutt!




Kortet är taget nyår 2007-2008


Kärlek!

Har börjat blivit lite sentimental rätt ofta nu, vet inte riktigt varför. Denna helg har det gällt mitt förhållande, vi firar ju 4år på torsdag! Gud vad tiden går fort, känns som att mitt liv började när jag träffade Andreas. Vill helst inte minnas vad jag gjorde innan. Är så otroligt nöjd med mitt förhållande med Andreas, visst tycker vi olika i balnd men det är inte så ofta och inte så allvarligt heller. Just nu ligget han och sover, han ska ju upp och jobba i morgon, jsg borde också sova men jag är inte trött. Men det kommer jag vara om de ringer tio i sex i morgon bitti och vill att jag ska jobba.
Önskar jag kunde göra mer för min plutt, men det är inte alltid så lätt.¨

Vårat förhållande blir bättre och bättre för varje dag. Just nu är vi inne i en verklig diskutionsperiod. Och vi tycker samma sak och samma människor, det är så skönt.

ÄLSKAR MIN PLUTT!

RSS 2.0