Arbete!

Denna gång har jag en ursäkt till mitt dåliga uppdaterande, förra veckan var en tuff vecka för oss här i Björkhaga, mer tänker jag inte gå in på här.
Men saker och ting verkar lösa sig.
Har fått arbete, börjar nästa måndag. Är anställd som chaufför och på expedition på Charkman i Norrköping tom v34. Det som känns lite irriterande är att igår ringde de från ett annat företag jag sökt jobb på och ville att jag skulle börja där på direkten (krokbil). Sen idag ringde ännu ett företag och ville att jag skulle börja hos dem (flisbil). Va tusan, och dessutom har de båda företagen ringt upp idag igen för att försäkra sig om att jag verkligen skrivit på papper på charkman. Blev erbjuden ett tredje jobb förra veckan men då kändes det skönt att jag hade jobb så jag kunde tacka nej med gott samvete. Jobbet var endast fredag, lördag och söndag 19-07, natt alltså hela helgen. Ett mindre roligt jobb om man har vänner och sambo kan jag känna.
Men jobb har jag ju över sommaren i alla fall och det verkar ju inte vara så stora problem att hitta något annat om det inte blir någon fortsättning på charkman :)

Har faktiskt inte gjort ett skit idag hittills. men nu är det dax. farligt att sova i vardagsrummet, vi har sovit på luftmadrassen framför tv med datorn inkopplad. Kommer ju tydligen aldrig där ifrån. Men nu får det vara slut på det, ska plockas ihop nu och sedan blir det affären för att inhandla reumoladsås och potatis till dagens middag.

Ska även  testa om jag trivs i mina nya jeans jag köpte på tradera, hoppas de passar bra. Alla andra jeans är ju för stora kan man säga.

Ha de gott folk!


Jobb?

Känns som att jag har lite flyt nu. Idag ringde en åkare som jag inte visste fanns och ville träffa mig för prat om anställning. Grusbil. Undrar var han fick mitt nummer ifrån? Lurigt, men i morgon ska vi ses i alla fall. Han borde ju vara riktigt intresserad om han själv ringer, dessutom leta reda på numret. Spännande

Måste även få beklaga mig över att jag är trött, igår fick vi ett ryck och satte oss i bilen klockan fem för färd till Borlänge. 32mil hem ifrån. Hämtade kärra och skit så vi åkte inte från stan förens 18:00. Fick lite strul på vägen då kåpan på kärran gick sönde så vi fick spänna ner den med en bogserlina, sen la sig vänster bakbroms sig på på audin, rök som fan. Men vi köpte det vi ville, en fyrhjuling med vinch, snöblad och dobbkedjor. nice.
Kvart i tre var vi hemma i natt, usch, försökte sova i bilen men det gick inte så bra. Men inattt får jag sova, börjar inte förens lunch i morgon.

Juni!

Äntligen är det juni månad, så underbart!
Idag är jag hemma, medans hjärtat mitt jobbar som vanligt. Alldeles för många helger i rad som han tillbringat på jobbet nu på sistone, sjätte helgen i rad.
På torsdag fyller minsta brorsan 20år, på fredag slutar jag skolan :) Klassfest på kvällen. Sen torsdagen efter tar samma bror studenten och på lördagen ska vi på kalas i Östra Stenby. Känns som det är mycket nu.
Nu på söndag ska vi på Skänninge Cruising också. Ska bli riktigt trevligt, den första "riktiga" cruisingen i år. Och chevan ska få lite luft.



Idag vet i fan vad som händer, det enda jag egentligen vet är att vi ska äta köttfärssås ikväll :)

RSS 2.0