Åska!

I måndags åkte min prins till Strängnäs för att jobba, han skulle kommit hem på onsdagen eller torsdagen. Han kom hem på onsdagskvällen men åkte till Strängnäs torsdag morgon igen. Så nu sitter jag här hemma och väntar på att han ska komma. Saknar honom massor. Har gått riktigt bra att sova utan honom i två av tre nätter, men natten som var var helt fruktansvärd. Vaknade vid halv två att en åsksmäll. Fönstren skallrade. Var så rädd, ovädret var precis ovanför vårat hus kändes det som och utan åskledare och ett högt hus som dessutom har en tvantenn som sträcker sig åtta meter över hustaket var jag riktigt rädd. Ringde över till grannan och de var också vakna. Pratade lite, sen verkade det lugna ner sig så jag försökte sova, men då kom skiten tillbaka. Katterna började bette sig konstigt. Var riktigt rädd. Då helt plötsligt gick strömmen. Blev livrädd. Drog täcket över huvudet för att försöka sova men det gick inte med alla höga åsksmällar. Hade hört några bilar som åkte på vägen och plötsligt hör jag hur en bil stannar på våran gård, regnet öser ner. Jag smygtittar ut genom fönstret i mörkret, den står där med lysena på. Ville bara hoppas att allt var en mardröm. Efter några minuter så öppnas ena bakdörren och en man går ut och ställer sig och pissar i våran carport. Sen gick han in i bilen igen och de åkte. La mig i sängen igen och drog täcket över huvuder, efter en stund kom den ännu en regälsmäll, samtidigt som elen kom tillbaka. Trodde på allvar att blixten slagit ner i huset och att det brannn. Hur läskigt som helst. Andreas får aldrig mer åka bort om det ska bli oväder. Längesedan jag var så rädd. Somnade om en snabbis vid fyra tiden, så min mardröm varade i 2½timme! Usch!

                             

Ovant!

Snart är andra arbetsveckan avklarad. Märks att jag gått i skolan i ett år, det är inte alls lika påfrestande. Vissa dagar är jag helt slut när jag åker från jobbet.
Har planerat sedan länge att vi skulle åka till power meet i helgen, men vi blir hemma. Helt "OVÄNTAT" så måste Andreas jobba. Så han jobbar hela helgen och jag ska vara barnvakt. Idag fick jag ett samtal, blev frågad om jag ville åka till Västerås lördag morgon och sedan komma hem lördag natt / söndag morgon. Men jag har ju lovat att vara barnvakt och dessutom är det inte detsamma när inte Andreas är med.
Fick precis reda på att han är påväg hem, han har jobbat över idag med. Kan bli så fruktansvärt trött på hans jobb ibland. Det är alltid när man har planerat någon som det blir jobb. Men v.31 får han inte jobba. För då ska vi till Rättvik, lördag - lördag. Små mysigt. Ingen som kan tänka sig att vara husvakt. Kan ju inte lämna katterna ensamma i en vecka, och så lär det ju inte finnas en levande blomma kvar när vi kommer hem om ingen vattnar dem.
Nej nu är det dax för en dusch sen sängen, upp 04:30 som vanligt i morgon.
Hoppas vi kan börja med badrummet snart, ska bli så skönt när allt är nytt och fräsch ;)

RSS 2.0