Sjukling!

Sitter här hemma och mår inge bra. Va planerat att vi skulle gö över till Andreas kusin igår kväll som flyttade in i grannhuset igår. Vi gick dit men blev inte så långvariga där då deras son på en månad ville sova. Så vi gick hem till oss. Jag skulle ha druckit men jag kände mig inte hundra så jag sket i de, ont i halsen och så. Men jag måste erkänna att det var riktigt trevligt. Skönt med en "lugn" fest någon gång. Annars super ju alla tills de stupar! Ser ingen mening med det.

Mitt lilla hjärta väckte mig för en timme sen. Kom ju inte i säng förens vid fem i morse.
Hade sådan fruktansvärd huvudvärk, halsont, ont i hela kroppen och täppt i näsan. Och vi har inga panodil, nässpray eller strepsils hemma. Men såg att apoteket i stan har öppet tillsex i kväll, ska försöka att orka mig in dit. Vore nog det bästa! 

Just det när hjärtat väckte mig frut så hade han diskat och plockat i ordning efter gårdagen och stekt hamburgare till frukost. Han är snäll min älskling (ibland :))  Love him!!!!!

Vecka 24

Fick tillbaka 7700:- på skatten igår så nu innan jobbet ska jag åka och försöka handla något som man kan ha på sig i morgon när hjärtats bror tar studenten!
Är ledig från jobbet i morgon, riktigt skönt. Ska vara barnvakt åt lilla Tuvi Luvi på morgonen när hennes föräldrar ska åka till banken och skriva papper på huset.



Ha de

Äntligen helg!

Äntligen helg efter en vecka med förmiddagstider. Så jag misstänker att jag kommer vara väldigt trött i kväll.
I morgon bär det av till Nyköping på cruising, hoppas hjärtat får ordning på sin i kväll. Vore trevligt att åka i den, Har ju bara blivit en riktig sväng i den detta år.

Tänkte lägga upp lite bilder på hur helgen var för två veckor sedan....

    Mysan var med och blev lite rund under fötterna

  Nisse blev också rätt onykter

  Mysan hittade ett par brillor som hon tyckte hon såg het ut i

  Nisse somnade till slut

När vi kört hem alla fyllskallar så lämnade vi Nisses bil och åkte och hämtade Jonas Impala -65a, Andreas som körde ville burna lite. Blev inte så mycket burnande innan kopplingen exploderade. Försökte ta oss upp till garaget men bilen drev inte framåt. Så de ställde bilen utanför Lagos och satte mig som vakt i baksätet medans de hämtade min bil som stod vid Otten för att  åka och hämta Jonas Transit (biltransport). Under tiden kom polisen och knackade på min ruta och undrade varöfr jag satt där helt ensam. Dom försökte få med mig till fyllecellen men jag pratade bort det. Såhär såg det ut när vi äntligen fått upp 65an.



Hoppas ni lägger märke till klockslaget.

Och nu bar det ut till Svärtinge där vi skulle ställa ekipaget och hämta Nisses bil. Nisse ville ju att hans bil skulle stå utanför hemma hos honom. (han bor vid otten statoil)

  Såhär reagerade fyllot Jonas när han förstod att vi skulle gå hemifrån Nisse till min bil som stod där transiten stod, längst ner i hamnen....

  Vet inte riktigt om han kundegå så bra.... Men vi fick lift av Andreas kusin Tommy som var påväg hem. Eller han vet nog inte om at vi åkte med för han sov, men snällt av chauffören att stanna. Vi kom hem vid kvart i sju på morgonen....




Min rallartvagn passerade 46 000mil för ett tag sedan. Men han är sjuk....
Lambdan är trasig, behöövs nya bromsar runt om, nytt avgassystem och sen får han inte soppa som han ska så man tror att man får soppatorrt hela tiden..... Snyft



Avgassystemet hängde i marken förra veckan så jag fick slita bort ljuddämparen...


Förra helgen var vi nere på Grännäs i Valdemarsvik och lyssnade på Micke Muster, jag körde. Trevligt som faan.....



Plockade syren till köksbordet på min lilla promenad....




Jag och hjärtat var och styckade ett påkört rådjur igår. Vi fick allt kött. Hjärtat hade aldrig gjort det förut men han var jätte duktig. Jag putsade bara lite...
Här skär han av huvudet





Mitt liv flyter på rätt bra just nu.... Hjärtat är världens mysigaste osv.

Ska ta tvätten nu och sedan laga mat som jag ska åka ner med till hjärtat i garaget....






Börja om!

Det är precis vad jag tänkte göra, Har raderat alla gamla inlägg, la in ett hemlig lösen några dagar innan jag bestämde mig för att ta bort allt!
Kunde ju ha bytt blogg men jag trivs med blogg.se och så är det så jobbigt att ge ut den nya adressen hela tiden!
Sitter hemma och ska åka ner till coop och hämta ut ett hemligt paket, jag har inte beställt något men har tydligen ett paket som ligger och väntar, spännande!
Hjärtekorven kommer hem snart har lovat att göra mat till honom också. Någon som har några bra idéer på maträtter, börjar bli så otroligt trött på "det gamla vanliga".

RSS 2.0