Nöjd!

Ligger här hemma och funderar över mitt liv litegrann. Medans jag tycker synd om mig själv(förkyld) och tvättar.

Faan vad bra jag har det. Världens bästa sambo, älskar honom så fruktansvärt mycket. Har ett jobb, jobb och jobb men det ger mig pengar varje månad så jag klarar mig någorlunda. Vi bor i en nice lägenhet som är under "renovering". Ska bli skönt när det är klart. Har en sambo som har samma intressen som jag, bilar. Vi vet båda var vi står i livet och vi kan prata om allt. Har världen bästa vänner, få med viktiga. Hällre få än många falska, hatar falska människor.
En sak somm jag kan bli lite irriterad på är att alla frågar när vi ska skaffa barn, eftersom alla andra gör det men vi tar allt i våran takt och skulle aldrig göra en sån sak bara för att alla andra gör det.

Tänker tillbaka på mitt liv som arton åring, trodde aldrig att mitt liv skulle lösa sig såhär bra då, säkert ingen annan då heller. ingen trodde väl att jag skulle "lyckas" men titta nu. Har nästan allt jag vill ha. Förutom den nybygda villan på landet och 20miljoner kronor på bankne. Något jag skulle vilja ha som jag även vet att Andreas vill ha är en hund, men det går ju inte med vårar arbetstider, tyvärr.

Ska ta sista tvätten nu och sen hoppa in i duschen för att åka till svärmor som fyller 43 år i dag. Grattis till henne!

Underbart!

I går var "värden" här och vi kom fram till att vi ska få nytt kök. Vårat är ju inte så fräscht direktt. Luckorna har delat på siig, missfärgat och trä är bortnött. Men om tre veckor kommer snickaren och tar bort de gamla luckrna, sen kommer det målare och målar allting och sen kommer det helt nya luckor. Så underbart. Känns så tråkigt när resten av lägenheten är fräsch. Han sa att det kommer bli den finaste lägenheten i ättetorp då :)
Han får egentligen inte "dela" ut kök. Men han tyckte att vi verkade så vettiga och såg att vi ville ha fint eftersom vi lagt ner mycket tid på lägenheten själva så fick vi det.

Synen blir bara bättre och bättre för varje dag. underbart det också, tror minsann att jag ska börja köra bil i morgon. om man nu får tillbaka 940, hjärtat har ju den nu, finns ju ingen värme i hans bil. Men han håller ju och plockar ihop en bil. Hans första 144 med motorn från den gråa 245 han hade. Trevligt att han för en gångs skull kommer ha en någorlunda vettig bil. Blir jag som får åka in och besikta bilen sen då man inte får ha den motorn i den bilen egentligen. Men jag brukar ju kunna få igenom det mesta genom besiktningen. Nöjd

På torsdag kan jag beställa ny telefon också, det ska bli skönt. Frågan är bara vad man ska ha för något, ingen "slide" telefon i alla fall. Måste ha en telefon som håller var att vara i fickan på jobbet. Och de displayerna går ju bara sönder för mig.

Ska ringa min älskling nu och kolla hur han mår, han har varit hängig i två veckor nu stackarn!

Nervis!

Om tre timmar dyker mamma upp här hemma för att följa med till Memira. Får ju inte köra bil där ifrån, sen är det ju bra att någon är med och lyssnar på all information om ögondroppar, värktabletter och sömntabletter. Vill ju göra allt rätt, vill inte ha någon kompikation. Det är ju trots allt min syn, får ju ingen ny direkt. Men jag tror att det går bra. Varför skulle det gå åt pipan för min del när det inte gör det för någon annan?
Hur som helst är jag inte så nervös längre. Känner mig rätt trygg  i deras händer, de verkar så kunna och lugna. Kommer vara dem evigt tacksam när allt är klart. Slippa pilla med linser varje morgon som "svider" för att man är för nyvaken när man sätter in dem elller torra ögon på kvällarna. Alltid måste ha med glasögonen när man ska i väg. Hatar ju desutom mina glasögon. Det är ju precis värdelöst. Visst är det en bra "uppfinning" men riktigt jobbigt. De immar och är i vägen. De lägger sig snätt när man ligger och kollar på tv osv. HATAR!

Vet inte vad jag ska skriva mer, är bara så otroligt lycklig över att min mamma är så snäll att hon betalar detta kalas. Hade ju inte kunnat gjort det på flera år annars, måste ju ha fast jobb för att få ta saker på avbetalning. För det hade ju varit avbetalning som gällt för min del annars, har ju inte 28 000:- i plånboken direkt.

Just det vi har köpt ny dator. "klumpen" rasade ju förra veckan så i lördags var vi inne på MediaMarkt och köpte en bärbar, eller hjärtat köpte. Så underbart skönt. Nu är det barta att fixa en trådlös rauter eller vad det nu heter så jag slipper sladden. Ska försöka göra oss av med den gamla om brorsan får ordning på den. Någon som vill köpa billigt?  Datorn är tre år gammal, "platt" skärm, tangentbord och mus. Tror högtalarna är våra också (vet inte säkert). Men  såna fall så är det tre högtalare som står runt datorn och sedan en "baslåda" på golvet. Har ju ingen användning för den längre.

Ska städa undan lite här hemma nu så jag inte går in i saker i mitt nya blinda liv.

kanske inte hörs något mer innan jag går in i mörkret. ha det bra så hörs vi!


RSS 2.0